De omgeving

Omdat onze camping erg centraal in het land ligt, kunt u van hieruit leuke dagjes uit plannen.

Wat dacht u van een bezoekje aan het Pluimveemuseum; het Oude Ambachten en Speelgoedmuseum; de Apenheul; het
Dolfinarium, het Króller-Muller Museum;  Nationaal Park de Hoge Veluwe; Skaten in Amersfoort;  Dierenpark Amersfoort; Burgers Zoo, de Julianatoren enzovoort.fietsen

Bovendien kunt u bij ons folders en informatie verkrijgen over al deze dagjes uit. Bovendien hebben we sinds april 2017 op de hoek van de weg een knooppuntenbord. fietskaart

En wat dacht u van een dagje shoppen in de mooie plaatsen Veenendaal, Amersfoort, Ede, Apeldoorn of Arnhem. Zelfs een dagje met de trein naar onze hoofdstad Amsterdam, duurt nog geen uur.

Ja, er is echt voor iedereen wel wat leuks te bedenken. En direct naast de deur vindt u recreatiegebied Zeumeren! Op loopafstand kunt u gaan mini-golfen, footgolfen, short-golfen en jeu de boulen! Met ingang van juni 2013 kunt u ook waterskiën! En voor de prijs hoeft u het niet te laten! Met kleine kinderen en een dagje minder weer gaat u lekker naar ’schateiland’. Ook op loopafstand. En wilt u met het mooie zomer weer eens lekker niets doen. Dat kan ook! Lekker naar het strand, pootje baden en misschien wel vissen! Het kan allemaal. Kijkt u maar op de link van ‘Zeumeren’.

Bent u nog niet geheel overtuigd, kom dan gerust eens langs om een kijkje te nemen.

Onze receptie is dagelijks geopend van 13.30 – 17.00 uur. En middels de gegevens op de contact pagina kunt u ons natuurlijk ook per mail of telefoon bereiken.